Ofertă specială pentru apartamente

Lucrări de cadastru, intabulare apartamente și certificat energetic în județul Constanța, la prețuri avantajoase.

Tot ce ai nevoie, într-un singur pachet

Operațiunile de cadastru, intabulare și certificat energetic sunt procese indispensabile pentru fiecare proprietar de garsonieră și apartament. Conform legislației în vigoare, orice imobil trebuie să dețină un număr unic cadastral de înregistrare și să figureze în același timp în cartea funciară.

Garsonieră

850 LEI*

Apartament 2 camere

850 LEI*

Apartament 3 camere

950 LEI*

Apartament 4 camere

1100 LEI*

* Prețurile reprezintă onorariul perceput de firma noastră, la care se adaugă taxele către diverse instituții, în funcție de specificul lucrării tale.

În urma achiziționării pachetului de lucrări, beneficiezi de:

  • lucrări complete de cadastru, intabulare și certificat energetic pentru garsoniera sau apartamentul tău, în județul Constanța;
  • un preț mult mai avantajos decât în cazul în care ai achiziționa serviciile separat;
  • măsurătoarea este realizată în cel mai scurt timp posibil, fără a depăși 3 zile lucrătoare de la semnarea contractului;
  • colaborezi cu o singură firmă de specialitate fără a fi nevoit să contractezi două entități diferite;
  • economisești timp, întrucât nu mai ești nevoit să te deplasezi în locuri distincte pentru a accesa serviciile de care ai nevoie.

Păreri
Clienți

message

Am colaborat cu aceasta societate pentru refacerea cadastrului si a certificatului energetic a unui imobil pentru vanzare. Pe langa promptitudinea de care au dat dovada, nu au ezitat sa imi ofere ajutorul si informatiile necesare pentru a finaliza cu succes formalitatile vanzarii imobilului. Recomand cu cea mai mare incredere.

Florin Anghel - Constanta
message

Am realizat cu echipa STARTCAD ADVISOR toate actele necesare pentru vanzarea unui apartament in Constanta. Dupa plasarea comenzii, in 2 zile au fost deja la masurat. Intr-o luna de zile am avut toate actele cerute: cadastru, intabulare si certificatul energetic. Ii recomand celor care au nevoie de astfel de servicii.

Claudiu Iordache - Constanta

Profită de reducerea la cadastru și intabulare!

Deții două sau mai multe apartamente în județul Constanța? Îți oferim o reducere de 10%, respectiv 15% la serviciile noastre*.

*promoție valabilă indiferent de suprafața imobilelor (apartamente, garsoniere sau studiouri). Poți profita de ofertă și dacă te asociezi cu alți proprietari, fie rude, prieteni sau vecini.

Suntem doar la un click distanță

*peste 4000 de lucrări realizate

0731.897.041 Solicită detalii