Specialiștii de care ai nevoie sunt la un click distanță

Descoperă experiența inginerilor noștri cadastrali

Despre Startcad

Fiecare om are o poveste și fiecare afacere are propria ei narațiune. A noastră datează din anul 2008 când ne-am început activitatea în domeniul lucrărilor cadastrale în județul Constanța. Suntem certificați de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru realizarea diverselor tipuri de proiecte.

De-a lungul timpului ne-am mărit echipa, astfel că am reușit să onorăm în timp util solicitările a peste 1400 de clienți. Iar diversele situații cu care ne-am confruntat ne-au ajutat să acumulăm experiență pentru efectuarea unor lucrări variate: intravilane, extravilane, planuri parcelare, trasări de axe în construcții, realizare planuri de situație în diferite contexte și întocmirea certificatelor energetice.

Fiecare solicitare este posibilă cu ajutorul colegilor noștri. Te invităm să faci cunoștință cu viitoarea echipă din spatele proiectului tău

Ciprian Gabriel Ghiță

inginer constructor și membru fondator

Deține o vastă experiență în sfera cadastrului, dezvoltării și implementării proiectelor în domeniul construcțiilor. Este responsabil totodată cu întocmirea certificatelor energetice și cu realizarea măsurătorilor cadastrale.

Raluca Hașu

Inginer Geodez si Membru fondator

Este persoana autorizată de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară să verifice lucrările beneficiarilor. Datorită experienței dobândite începând cu anul 2008 și a numeroaselor lucrări pe care le are la activ.

Gianina Elena Banciu

Inginer geodez

Și-a finalizat studiile în domeniu în anul 2013, la Cluj – Napoca, iar din anul 2016 s-a alăturat echipei. Geanina are experiență în realizarea lucrărilor de birou, menține legătura în mod constant cu fiecare client, precum și cu instituțiile aferente unui anumit proiect.

Contactează-ne la numărul 0731897041, iar noi vom începe cât mai curând lucrările pentru proiectul tău din județul Constanța.