Servicii pentru întocmire planuri de situații pe suport topografic

Realizare sistem de proiecție stereografică 1970 în județul Constanța

a. Ce este un plan de situație pe suport topografic?

Cunoscute și sub denumirea de proiecție stereografică 1970, planurile de situație pe suport cartografic reprezintă un ansamblu de documente prevăzute de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară pe întreg teritoriul României.

Tot acest proces de elaborare a planurilor de situație este realizat în sistemul de proiecție Stereo 70 sau Stereografic 1970 și reprezentate prin intermediul hărților, planurilor cadastrale, hărților topografice etc.

b. În ce contexte am nevoie de realizarea planurilor de situație?

Solicitarea elaborării măsurătorilor topografice în coordonate Stereo 70 se face atunci când:

  • se efectuează branșamentul la rețeaua electrică sau de gaze;
  • se depun actele pentru obținerea Autorizației de Construire;
  • se elaborează Planul Urbanistic de Detaliu (PUD), Planul Urbanistic Zonal (PUZ) sau Planul Urbanistic General (PUG).

Echipa StartCad din Constanța îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie. Îți oferim consultanța necesară pentru înțelegerea procedurilor de cadastru și topografie și te ajutăm să relizezi documentația necesară pentru finalizarea în timp util a proiectelor tale. Pentru întocmirea planului de situație pe suport topografic prețurile noastre încep de la 600 de lei și variază de la caz la caz. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

Contactează-ne la numărul 0731897041, iar noi vom începe cât mai curând lucrările pentru proiectul tău din județul Constanța.