Servicii de cadastru sistematic în comuna Albești, Constanța

Ai un teren extravilan în raza comunei Albești din Constanța? Află că poți beneficia de cadastru gratuit pentru terenul tău, prin „Programul Național de Cadastru și Carte Funciară”.

Dacă ai auzit de termenul cadastru sistematic atunci este momentul să descoperi că beneficiezi de măsurători gratuite în vederea actualizării datelor legate de imobile și terenuri.

Suntem doar la un click distanță

*peste 2.500 de lucrări realizate

0731.897.041 Contact

Pe scurt, experții cadastrali StartCad Constanța vor asigura cadastrul gratuit pentru terenurile extravilane din comuna Albești.

Mai jos ai lista solelor care intră în acest program.

Ce este cadastrul sistematic?

Cadastrul sistematic reprezintă o serie de operațiuni prin care se actualizează, sau se înregistrează date tehnice şi juridice legate de un imobil. În momentul în care spunem imobil, ne referim la terenuri extravilane, intravilane, cu sau fără construcție.

În faza aceasta, operațiunile de realizare a cadastrului sistematic (a cadastrului gratuit) se fac doar pentru anumite sectoare, ce înglobează o serie de sole (planuri parcelare).

Află mai jos care sunt aceste aceste sole care intră în etapa realizării cadastrului gratuit de pe raza comunei Albești, Jud. Constanța.

Care sunt rezultatele obținute după implementarea cadastrului sistematic și aplicarea serviciilor de cadastru și intabulare?

Fiecare teren, cu noile limite de proprietate, va fi înscris în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară, în conformitate cu realitatea din teren. La final vei primi un extras de carte funciară care documentează ceea ce deții în materie de teren extravilan în raza comunei Albești din Constanța.

Simplu, fără bătăi de cap, acte la dosar sau drumuri interminabile la instituțiile statului. Totul este realizat de către experții StartCad, în baza documentelor pe care le pui la dispoziție (vezi lista de mai jos) și în baza măsurătorilor de la fața locului.

Cum poți beneficia de cadastru gratuit în comuna Albești din Constanța

Pentru a beneficia de cadastru gratuit pentru terenul tău extravilan din comuna Albești nu trebuie decât să te adresezi reprezentanților Primăriei.

Nu-ți face griji, totul se va desfășura în cel mai rapid și organizat mod posibil.

Dacă ai un titlu de proprietate ce face parte din solele menționate mai jos, prezintă-te la Primărie și pune la dispoziție actele necesare realizării cadastrului gratuit.

De măsurători și de întocmit dosarul cadastral, dar și de depunerea actelor și emiterea titlurilor de proprietate actualizate se vor ocupa experții StartCad Constanța.

Actele pe care trebuie să le pregătești

La Primărie va trebui să prezinți următoarele documente:

  • Acte doveditoare pentru dreptul de proprietate precum Titlu de proprietate, Certificat de moștenitor, sau Contract de vânzare-cumpărare, în copie legalizată.
  • Copie după actele de identitate și de stare civilă.

Solele pentru care StartCad Constanța asigură cadastru gratuit

Solele pentru care StartCad Constanța asigură lucrări gratuite de cadastru în comuna Albești sunt următoarele:

  • A2, A14, A9, A21, A15, A25, A146, A151, A123, A121, A135, A152, A154.

Nu uita, pentru ca lucrările să poată începe trebuie să duci la Primărie actele menționate mai sus.

Este tot ce trebuie să faci.

De restul se va ocupa echipa noastră de experți cadastrali.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, sau dacă ai întrebări, ne poți contacta la numărul 0731 897 041. În pagina de contact găsești toate modalitățile prin care poți lua legătura cu noi.