Etapa de cadastru gratuit pentru terenurile din Corbu s-a încheiat

Procedurile de cadastru sistematic asigurate de Primăria Corbu s-au încheiat cu succes. Ele au fost realizate în colaborare cu firma de cadastru și intabulare StartCad Advisor Constanța. Vezi mai jos dacă şi terenul tău face parte din această etapă.

Astfel, dacă ești proprietarul unui teren extravilan în comuna Corbu din județul Constanța, s-ar putea să fii norocos. Asta dacă terenul tău a intrat în Programul Național de Cadastru și Carte Funciară. Acest lucru înseamnă că poți acum să intri în posesia extraselor de carte funciară.

Așadar, în prezent, extrasele de carte funciară pentru informare alături de extrasul din noul plan cadastral sunt disponibile persoanelor interesate și proprietarilor de terenuri extravilane care au beneficiat de cadastru sistematic.

Profită de oferta completă de servicii topografice pentru trasarea terenului în județul Constanța!

0731.897.041 Vezi detalii

Mulțumim reprezentanților primăriei Corbu pentru buna colaborare și disponibilitatea arătate. Apreciem implicarea proprietarilor de terenuri de pe raza comunei Corbu pentru colaborarea cu reprezentanții firmei de cadastru și intabulare. Măsurătorile din teren și centralizarea datelor s-au efectuat în timp util, în conformitate cu prevederile ANCPI.

Ce se obține în urma Programului Național de Cadastru și Carte Funciară

Cadastrul sistematic reprezintă o serie de operațiuni tehnice și juridice de care proprietarii de terenuri extravilane din comuna Corbu, Constanța au beneficiat în mod gratuit.

StartCad Advisor Constanța este firma de cadastru și intabulare care, în colaborare cu Primăria Corbu, s-a ocupat de efectuarea măsurătorilor din teren. Astfel, s-au stabilit limitele de proprietate pentru terenurile extravilane ce au intrat în Programul Național de Cadastru și Carte Funciară în vederea obținerii cadastrului și intabulării actualizate, conforme cu realitatea din teren.

Cadastrul gratuit este un program național, asigurat de către A.N.C.P.I.. El are în vedere actualizarea cadastrului pentru terenurile din sectoarele pentru care s-au contractat lucrările.

În comuna Corbu, echipa StartCad Advisor a efectuat lucrările pentru solele:

  • A206, A268A, A429, A43 și A35.
cadastru gratuit în comuna corbu constanța

Totalizând o suprafață de aproximativ 445 ha şi un număr total de 444 imobile recepționate.

De unde obții extrasele de carte funciară pentru terenurile tale

Dacă nu ai fost anunțat de finalizarea etapei de cadastru sistematic, atunci poți să faci o scurtă vizită până la Primăria Corbu. Acolo, vei obține toate datele de care ai nevoie.

Extrasele se eliberează fie direct de la Primărie, fie în mod electronic, la adresa specificată în momentul depunerii actelor pentru programul de cadastru gratuit.

Ce ai de făcut în continuare

După obținerea cadastrului și intabulării nu mai ai nimic de făcut. Aceste acte atestă dreptul tău de proprietate pentru terenurile care au beneficiat de cadastru sistematic.

Păstrează documentele în siguranță pentru că de ele vei avea nevoie atunci când vei vrea să vinzi pământul. Sau, dacă va fi nevoie de alte operațiuni cadastrale precum dezlipirea ori alipirea parcelelor.

Echipa StartCad Advisor îți stă la dispoziție cu orice alte informații și, desigur, cu servicii de specialitate din domeniul cadastrului și intabulării. Ne găsești rapid, cu ajutorul datelor de contact, sau telefonic apelând numărul 0731897041.