Cadastru gratuit pentru terenurile extravilane din Corbu, Constanța

Ești proprietarul unui teren extravilan în Comuna Corbu, județul Constanța şi nu deții cadastru sau acesta trebuie actualizat?

Ei bine, acum este ușor să actualizezi toate măsurătorile pentru terenurile tale. Primăria Corbu, alături de experții cadastrali StartCad Constanța îți oferă cadastru gratuit în baza proiectului „Programul Național de Cadastru și Carte Funciară”.

Exclusiv: pachet servicii cadastru, intabulare și certificat energetic pentru apartamente în județul Constanța!

0731.897.041 Vezi detalii

Beneficiază de cadastru gratuit în Corbu, Constanța

Cadastrul sistematic reprezintă o serie de operațiuni tehnice și juridice gratuite de care proprietarii de terenuri pot beneficia dacă dau curs în timp util solicitărilor efectuate de către primăriile pe raza cărora se află proprietățile.

Prin cadastru sistematic, sau cadastru gratuit, Primăria alături de o firmă atestată asigură realizarea cadastrelor si intabulărilor terenurilor din sectoarele pentru care s-au contractat lucrările.

Toate lucrările sunt efectuate gratuit de StartCad Constanța pentru solele menționate mai jos. Pentru a beneficia de aceste servicii nu trebuie decât să te adresezi reprezentanților Primăriei Corbu. Aceștia vor prelua actele (vezi lista de mai jos) prin care demonstrezi că ești proprietarul terenului / terenurilor și le vor trimite către firma noastră în vederea realizării sau actualizării cadastrului.

La finalul lucrărilor urmează să primești un extras de carte funciară care cuprinde noile măsurători (dacă acest lucru se impune).

Solele pentru care asigurăm cadastru gratuit în Corbu, Constanța

Inginerii StartCad Constanța asigură lucrările specifice de cadastru și intabulare în comuna Corbu pentru următoarele sole:

  • Solele A206, A268A, A429, A43 și A35.

Actele necesare pentru a beneficia de cadastru gratuit

În cazul în care ești proprietarul unui teren extravilan într-una dintre solele menționate mai sus, mergi la Primărie și depune următoarele acte:

  • Acte doveditoare pentru dreptul de proprietate: Titlu de proprietate, Certificat de moștenitor, sau Contract de vânzare-cumpărare. Prezintă actele în copie legalizată.
  • Copii după actele de identitate și de stare civilă.

Ce se întâmplă după depunerea actelor

După ce ai depus actele către Primărie așteaptă ca firma de cadastru să realizeze măsurătorile, planurile de parcelare şi să avizeze documentațiile în cadrul OCPI-ului.

Noul cadastru este trimis alături de celelalte documente necesare la OCPI Constanța, de unde se vor emite documentațiile actualizate împreună cu extrasele de carte funciară.

Practic, nu ai nimic de făcut.

Toate etapele lucrărilor de cadastru sunt derulate de echipa StartCad Constanța. Însă, pentru a beneficia de toate acestea trebuie să te adresezi cât mai curând posibil reprezentanților Primăriei.

Dacă ai întrebări referitoare la procedurile cadastrului sistematic îți stăm oricând la dispoziție. Accesează datele noastre de contact, sau sună-ne la numărul 0731897041.